Le Freak

SOLD OUT! LE FREAK | ZONDAG 7 MEI | DE CRUISE EDITIE | SUPPERCLUB CRUISE

LE FREAK | ZONDAG 7 MEI | DE CRUISE EDITIE @SUPPERCLUB CRUISE
Het was even stil rond LE FREAK CLASSICS , het leukste zondag feestje waar alleen strictly import classics te horen zijn : We waren aan het verhuizen!

LE FREAK gooit het letterlijk over een andere boeg: We gaan genieten van de muziek en de mensen op een fantastisch schip, met een super sfeervol interieur en te gek uitzicht, namelijk de SUPPERCLUB CRUISE.

Heerlijk dansen op tunes van de lekkerste funk, de beste classics, electro en eighties grooves met uitzicht op Amsterdam vanaf het IJ.
Zin om achterover te leunen en te ontspannen terwijl je uitkijkt over het water? Even moe van het dansen op je favoriete platen, of lekker even bijkletsen met vrienden en bekenden?
Ook dat kan, geniet van de muziek en wordt ook nog omringd door de flikkerende lichtjes van onze hoofdstad. Mooier kan het bijna niet!
De matrozen en LE FREAK hebben zin in deze Rock The Boat FREAKY SUNDAY!

Bij een verhuizing hoort vaak ook een kleine teleurstelling, in dit geval dat de eerder geplande Paaseditie hiermee komt te vervallen, maar wees niet sip, want we maken het dubbel en dwars goed op zondag 7 mei aanstaande en de daarop volgende edities! (Reeds gekochte kaarten blijven geldig)

Om 18.00 komen alle liefhebbers aan boord en kunnen alle Freaks en Freakinnen weer heerlijk los op de heerlijkste platen uit de gouden muziektijd van de OLDSCHOOL EIGHTIES, met lekkere extended versies, die je niet overal zal horen, gedraaid door de beste groovy deejays.
Ook hebben we nieuwe buren! Er zijn 2 area’s en de andere ruimte zal gehost worden door het hete tropische Club Caribbean.
Kom op tijd! Men zegt dan wel de beste stuurlui staan aan wal, maar dan sta jij daar te staan en zitten alle Le Freakies mooi aan boord! DON’T MISS THAT BOAT BABY!
Moet je die dag erna vroeg op of het openbaar vervoer halen? Geen probleem, want we beginnen vroeg en voor middernacht staan we weer aan de steiger.
(Ok, ok…heb je echt op tragische wijze de boot gemist, of gewoon een notoire laatkomer? Dan is er nog steeds geen man over boord….tenminste, dat hopen we niet. We meren later nogmaals aan en dan kan je alsnog mee…..Zo is Le Freak dan ook weer?)

Heerlijk op de Freaky Sunday, met het ultieme gevoel van vrijheid dansen, chillen en bijkletsen, alles met de sound van de beste platen op een luxe cruise, waar alleen maar liefhebbers komen met hetzelfde doel: Genieten!

LE FREAK, Starting early at 18.00 en de volgende dag gewoon met een grote lach.

Haal gauw je early-sailors voor maar Eur 10,00 per stuk in de voorverkoop! Pak ze hier: www.lefreak.nl/tickets/

FREAKY INFO:
♛ Tickets: www.lefreak.nl/tickets/
♛ Locatie: The Supperclub Cruise
♛ Opstapplaats: De Ruyterkade, Steiger 14, Amsterdam
♛ Datum: zondag 7 mei 2017
♛ Tijd: 18.00 tot 00.00
♛ Prijs early sailors 2 voor €20,00 | Prijs regular freakies: € 12,50 | Laatbloeiers : € 15,-
♛ Website: www.lefreak.nl
♛ Like our page: https://www.fb.com/lefreak.nl/
♛ Zie ook www.supperclubcruise.nl
Parkeeradvies: P1 parking: Prins Hendrikkade 20a (7 min. lopen)

Voor VIP tafels -en arrangementen kan gemaild worden naar info@lefreak.nl

Vaartijden:
18:00 – 19:00 aan de kade
19:00 – 21:00 varen
21:00 – 21:30 aan de kade
21-30 – 23:30 varen
23:30 – 00:00 aan de kade / einde

Online tickets zijn verkrijgbaar op www.lefreak.nl/tickets/