Le Freak

LE FREAK | ZATERDAG 31 MAART | SUPPERCLUB CRUISE

LE FREAK | BACK FOR MORE | ZATERDAG 31 MAART | SUPPERCLUBCRUISE

Zaterdag 31 maart is LE FREAK er weer EN terug voor meer!
Dat betekent dat we lekker gaan freaken op de zaterdag voor Pasen, mooi om de Le Freak – “Paastraditie” een beetje in ere te houden;)

Back For More en voor het eerst op een zaterdag. Langer en meer feest!
Nightcruisen op de mooiste boot van Amsterdam op de Funky-Oldskool-Tunes van onze resident deejay, maar ook een special guest. Maak je klaar voor een avond vol Import Groovy Classics, Disco, Swingbeat, Funky RnB en bouncen op het IJ.

Een super start van je Paasdagen op platen uit de tijd dat een 12 inch niet lang genoeg kon duren, dat zowel disco glitters als B- Boys ’n Girls het straatbeeld bepaalden en met soms een fast-forward naar een Future Classic.

Op deze Paas-editie verwelkomen we naast alle aanwezige muziek en dans liefhebbers ook de ene helft van het geniale producers duo COOL MILLION.
Samen hebben zij met hun killer sound een aantal grote hits op hun naam staan en met vele grote namen samengewerkt. De in Nederland meest bekende hit “Back For More” wordt door niemand minder dan Eugene Wilde gezongen.
Ook bekend van het Sedsoul label en het Soulfood Festival Bremerhaven: ROB HARDT zal samen met resident LE FREAK DJ MAD iedereen voorzien van de lekkerste deuntjes.

Nieuwsgierig? Zet 31 MAART dan vast met watervaste stift in je agenda en kom dansen, sjansen, kletsen en genieten van een avond vol goeie vibes, muziek en soulfood!
Met je kaartje ook toegang tot Club Caribbean dat garant staat voor de beste RnB, NewSkool, Latin, DanceHall & Slowjams op het andere dek. (1 kaartje = 2 feesten!)

Don’t miss that boat! Opstappen vanaf 23.00 op de Supperclub Cruise, Steiger 14, achter Amsterdam CS.
VIP, groepen, verjaardagen, mailto; info@lefreak.nl

MORE INFO | LE FREAK | BACK FOR MORE

✘ Tickets: http://lefreak.nl/tickets/
✘ Locatie: The Supperclub Cruise
✘ Opstapplaats: De Ruyterkade, Steiger 14, Amsterdam
✘ Datum: zaterdag 31 maart 2018
✘ Tijd: 23.00 tot 05.00
✘ Prijs(incl serv kosten): Earlybird vanaf € 12,50 | Normaal €17,50 | More at the Door
✘ Website: www.lefreak.nl
✘ Like our page to stay updated: www.fb.com/lefreak.nl/
✘ Zie ook www.clubcaribbean.nl | www.supperclubcruise.nl

VAARTIJDEN

23:00 – 00:30 aan de kade
00:30 – 2:00 varen
02:00 – 02:15 aan de kade
02-15 – 04:00 varen
04:00 – 05:00 aan de kade / einde

Le Freak ✔ GoodVibes ✔ TheFunkiest ✔ FunkyDeuntjes ✔ Oldskool ✔ Import ✔ Groovy Classics ✔ RnB ✔Disco ✔ Funk ✔ Leuke mensen ✔ De mooiste boot van Amsterdam ✔ Bouncen op het IJ ✔ Super start van je Paasdagen ✔ Toegang tot nog een feestje ✔ Schuitje Varen ✔SoulFood ✔ BackForMore