Le Freak

Le Freak – Paaszondag 27 maart 2016 @Bells Club Amstelveen

event-banner
Do you think only disco and pop classics are just a little to weak? …. JOIN US AT “LE FREAK

Eindelijk…EINDELIJK komt het er dan! Dat ene evenement waar bezoekers ons al jaren om vragen, maar het kwam er steeds niet van …..NU is het dan echt zover .

It’s time for LE FREAK! Het evenement waarbij je eindeloos kunt genieten van de lekkere, serieuzere, diepere import classics.

De platen die gedraaid werden in legendarische clubs zoals de BEBOP, FLORA PALACE, DE SCHAKEL, TOYSHOP, DE BOC en niet te vergeten Prinsenhof en DE METROPOOL.
Muziek voor liefhebbers, muziek voor de kenners, muziek voor de FREAKS. De platen die je normaliter niet hoort, de nummers waar je thuis van geniet, maar die in een club samen met andere liefhebbers veel beter tot hun recht komen….Let’s enjoy the classics together!
Een mooiere datum en misschien wel een nog mooiere, vooral exclusieve locatie om dit supervette en unieke event te lanceren konden wij ons niet wensen.
ZONDAG ,EERSTE PAASDAG , 27 MAART 2016 in de BELLS CLUB aan de AMSTERDAMSEWEG 497 te Amstelveen van 19.00 h tot 00.00 h.

Lekkere tijden voor “the music freaks”, heeft de ervaring ons geleerd en het is toch heerlijk om op de zondag ergens heen te kunnen waar waanzinnige muziek wordt gedraaid en waar genieten een must is!
Deejays voor deze eerste editie van LE FREAK staan op deze avond garant voor de classics waar de FREAKS voor komen en van dromen;)
DJ Evert (FLORA PALACE), DJ Orlando (BOC REUNION), DJ Funk O Nots (GROOVE INC.) en DJ Mad (GOING BACK TO MY ROOTS) zullen uitgebalanceerd leveren waar deze avond voor staat: Pure nostalgie voor de kenners.

De voorverkoop is inmiddels gestart en de tickets zijn slechts € 7,50 !

Online tickets zijn verkrijgbaar op www.lefreak.nl/tickets/

Een beperkt aantal EARLY BIRD TICKETS zijn verkrijgbaar per 2 kaarten voor € 10,00. LET OP: Deze zijn verkrijgbaar TOT 20 februari (of tot ze op zijn).
Uiteraard beschikt de chique Bells Club over een prachtige VIP AREA. Voor VIP arrangementen kan gebeld worden met 0654 210528 of 0655 125562.

Allright, je bent nu tijdig gewaarschuwd dus haal op tijd je voorverkoop ticket . In verband met de beperkte capaciteit van de knusse Bells Club verwachten wij voor dit evenement namelijk binnen niet al te lange tijd uitverkocht te zijn.

FREAKY INFO:
* Event : LE FREAK
* Locatie : The Bells Club
* Adres : Amsterdamse weg 497, Amstelveen
* Datum : 27 maart 2016 (zondag, eerste Paasdag)
* Tijd: 19:00 – 01:00
* Prijs vvk : € 7,50
* Url : www.lefreak.nl
* Age : 30 up

Online tickets zijn verkrijgbaar op www.lefreak.nl/tickets/

WANNA EXPERIENCE SOMETHING VERY UNIQUE ? JOIN US AND VISIT …LE FREAK.

Le-Freak-Pasen-2016-v06